Vitajte v predajni kočíkov, autosedačiek a doplnkov pre deti!

Hot Line +421 (0) 905 499 752

Prázdny košík
KOČÍKY MAJA, Potočná 175/75
90901 Skalica, Slovensko
Tel: +421 (0) 34 664 4132
Mob: +421 (0) 905 499 752
Email: kocikyskalica@kocikyskalica.sk

GDPR - ochrana osobných údajov

Poskytnutie osobných údajov je dobrovoľné, subjekt má právo k ich prístupu a právo na ich opravu vrátane ďalších zákonných práv k týmto údajom. Predávajúci sa zaväzuje k ochrane uvedených osobných údajov poskytnutých kupujúcim. Uvedené údaje budú slúžiť len pre potrebu predajcu a bude s nimi nakladané v súlade so zákonom č 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov.
 
Pre prácu s osobnými dátami spĺňame zákon č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov, ktorý zásadne ovplyvnil práva a povinnosti tých, ktorým osobné údaje patria, aj tých, ktorí s nimi pracujú. K tomu, aby sme vašu objednávku doručili priamo vám, prípadne s vami mohli komunikovať, potrebujeme poznať niektoré údaje (meno, adresa, telefón, e-mail). Pokiaľ ste firma a požadujete na zakúpený tovar faktúru, potom by sme mali poznať ešte doplňujúce údaje (názov firmy, IČO, DIČ, číslo účtu). Tým, že nám prostredníctvom e-shopu poskytnete akékoľvek osobné údaje, vyjadrujete pochopenie a jednoznačný súhlas so zhromažďovaním, používaním a prenosom takýchto osobných údajov.
 
Tieto dáta považujeme za prísne dôverné a neposkytujeme ich žiadnej tretej strane. Výnimkou je iba kuriérska služba (Slovenská pošta, alebo kuriérska služba), ktorá s každou zásielkou dostáva z dôvodu doručenia zásielky vašu adresu. Vaše dáta budú kedykoľvek na vašu žiadosť opravené alebo vyradené z databázy.

Pre dotazy alebo opravu či vyradenie Vašich údajov z databázi nás kontaktujte.

Informácia

Tu bude fotogaléria kamennej predajne . . .

Ako nakupovať

V eshope je možné nakúpiť aj bez registrácie. Tovar je možné si objednať pomocou jednoduchého označenia kliknutím na ikonu (nákupný košík) vedľa každého druhu tovaru. Systém umožňuje prezrieť si vybraný tovar, zmeniť počet kusov vybraného tovaru, vymazať ho z košíka, popr. vymazať celý obsah košíka.

Toto všetko po kliknutí na príslušné ikony v nákupnom košíku. V prípade rozhodnutia odoslania objednávky systém požiada o kontaktné údaje (adresu, email, telefónne číslo, ...) a údaje potrebné pre prípravu a odoslanie zásielky. Toto sa deje v štyroch krokoch, kedy v prvom kroku je nutné potvrdiť kontaktnú – fakturačnú adresu.

 

Na obrázku je znázornený košík a očíslované položky:

1. je možné editovať fakturačné údaje

2. editovať dodaciu adresu, ak je iná ako fakturačná

3. upraviť spôsob dopravy

4. upraviť spôsob platby

5. napísať poznámku pre obchodníka

6. súhlas s obchodnými podmienkami

7. pokračovanie v objednávke do ďalšieho kroku

 

 

 

 

Po stlačení tlačidla pokračovať v objednávke sa dostanete do ďalšieho kroku, kde vyplníte formulár s fakturačnou adresou. Viď ďalší obrázok.

 

 

 

 

Po vyplnení kliknete na tlačidlo uložiť a dostanete sa do ďalšieho kroku objednávky, kde si vyberiete dopravu.

 

 

 

 

 

V ďalšom kroku sú k dispozícii

 

-          Doprava  – poplatok podľa celkovej sumy Vášho nákupu a pokiaľ sa Vaša fakturačná adresa nachádza mimo okresy Skalica  alebo Hodonín v ČR,

-          Osobný odber – v kamennej predajni Kočíky MAJA v Skalici na ul Potočnej č.75,

-          Dovoz k zákazníkovi – ak sa Vaša fakturačná adresa nachádza v okrese Skalica alebo Hodonín v ČR.

  Po vybraní dopravy znova uložíte a idete do ďalšej kroku, kde si vyberiete spôsob platby.

 

 

 

V ďalšom kroku  je nutné zvoliť druh platby. Tu sú k dispozícii takisto štyri druhy platby:

 

-          Dobierka

-          Hotovosť pri prevzatí tovaru

-          Prevodom z účtu  - viď Obchodné podmienky

-          Quatro - splátky   -  po dokončení objednávky je treba kliknúť na odkaz a vyplniť elektronické formuláre.

 

 

 

 

Tu si vyberiete spôsob platby a znova uložíte. Po uložení sa dostanete do posledného kroku, kde sa nachádza prehľad celej objednávky. Tu môžete ešte všetky položky naposledy zmeniť.

Po stlačení tlačidla 7 teda potvrdíte celú objednávku, ktorá je následne odoslaná do systému nášho eshopu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Po stlačení tlačidla 7 teda potvrdíte celú objednávku, ktorá je následne odoslaná do systému nášho eshopu.

 

 

 

 


Ak ste si vybrali spôsob platby Quatro splátky, tak nezabudnite kliknúť na odkaz č.2, kde je potrebné vyplniť elektronické formuláre spoločnosti Quatro pre získanie pôžičky.

 

 

 

 

 

 

 

Podaním objednávky kupujúci potvrdzuje, že sa oboznámil s reklamačným poriadkom, obchodnými podmienkami,  a že s nimi súhlasí. Po prijatí objednávky pracovníci obchodu najneskôr do 24 hodín potvrdia objednávku emailom a informujú telefonicky o jej stave. Objednávka je záväzná.

Svoju objednávku môže kupujúci stornovať najneskôr do 2 hodín od odoslania objednávky emailom na adresu  Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript. - v predmete emailu musí byť uvedené slovo STORNO. Ak kupujúci stornuje svoju objednávku po určenej lehote, bude predávajúci akceptovať storno iba po predchádzajúcej dohode s kupujúcim a k akceptácii sa vopred nezaväzuje.

Predávajúci si vyhradzuje právo zrušiť objednávku alebo jej časť v prípadoch, že objednaný tovar sa napr. už nevyrába , alebo z iných nepredvídaných dôvodov. V týchto prípadoch bude predávajúci bezodkladne (telefonicky a elektronickou formou - emailom)    informovať kupujúceho a dohodne s ním ďalší postup. Ak kupujúci už zaplatil kúpnu cenu alebo jej časť, bude mu táto čiastka vrátená späť na jeho účet alebo adresu v čo najkratšom čase, najneskôr do 15 dní odo dňa písomného oznámenia predávajúceho o zrušení objednávky.

Predáváme hlboké kočíky , športové kočíky, golfové kočíky, kombinované kočíky a detské kočíky, autosedačky, postieľky a iné detské doplnky.

Ponúkame kočíky značiek,  ako napr.: Inglesina, Mamas and Papas,   DorJan, 
Hoco, Britax,  Roan, Gesslein,  Maxi-Cosi,  Peg-Perego,  Patron,  Cybex,  Firkon,
Kiddy, Easy Walker, Mutsy, Tako,  Baby Jogger, Adamex, Hauck,  Romer,
Concord,   Quinny,  Jane,  Recaro,  ABC Design,    Casualplay,
Cam Il Mondo,  X-lander, Silver Cross a iné.
Položky v obchode denne aktualizujeme. Prvoradým cieľom je spokojnosť našich zákazníkov.
Našu predajňu nájdete v centre mesta Skalica, Potočná 75.

UPOZORNENIE: v prac. dňoch otvárame až o 10.00h.

 

 

INGLESINA  - kočík QUAD -  systém Quattro

- nájdete aj v našej kamennej predajni v Skalici

 

 

Kiddy Evoluna I-Size 2 - Víťaz

 

AKCIE - Peg-Pérego:

 

 

 

 

 

Bexa 2018

 

 

 

Firma Cam Il Mondo prišla s novou

veľmi zaujímavou kolekciou kočíkových setov

 

 

 

Milí zákazníci,

pri zakúpení autosedačky Kiddy - viď nižšie hodnotenia -

- od nás za symbolické 1 Euro ochrana sedadla.

 

O firme

Vážené mamičky a oteckovia,

     hoci naša firma vznikla ešte v roku 1993, predajom detských kočíkov a detských potrieb sa začala zaoberať až v roku 2007.

„Prečo práve detské kočíky a potreby pre deti?, no hlavne preto, že naše staršie deti – teraz už rodičia, mali značné problémy pri zabezpečovaní kočíkov v našom záhoráckom regióne. Museli až niekoľko hodín cestovať, aby si mohli kočík – určitej značky – sami prezrieť a vyskúšať. Preto sme svoju obchodnú činnosť zamerali týmto smerom.

Zúčastnili sme sa niekoľko výstav, strávili nespočetné množstvo hodín nad internetom, najazdili stovky kilometrov, aby sme nadviazali kontakty.

A výsledky sú tu.  V  Skalici  -  niekoľko metrov od starobylého námestia  – sme v zrekonštruovaných priestoroch bývalej skalickej pekárne otvorili na Potočnej ulici predajňu – KOČÍKY  MAJA,  kde máme najväčší a najširší výber kočíkov na  Záhorí. Zákazníkom sme schopní zabezpečiť kočíky od viac ako 50 výrobcov kočíkov.

V kamennej predajni na ploche cca 130 m2 sa nachádzajú kočíky rôznych svetových značiek -  od rôznych výrobcov. Je tu vystavených, a tiež i určených priamo na predaj, niekoľko desiatok kočíkov.  Takže je určite z čoho vyberať.

     Rozhodli sme sa, že náš sortiment pre malé detičky rozšírime formou internetového predaja, a tak si bude môcť náš zákazník  zakúpiť pre svoje dieťatko všetko cez internet. A ešte niečo, ak ste z nášho regiónu alebo z ČR - z okresu Hodonín,  zakúpený kočík Vám zadarmo zavezieme až domov.

Na všetky kočíky zakúpené v našej kamennej a internetovej predajni sprostredkujeme záručný a po záručný servis.

 

Vážené mamičky a oteckovia,

    tešíme sa na Vašu návštevu -

v pracovných dňoch       od 10.00 do 17.30 h
a v sobotu                    od 08.00 do 12.00 h.

 

Zároveň si Vás dovoľujeme pozvať na prehliadku nášho starobylého mesta, nachádzajúceho sa na moravsko-slovenskom pomedzí.

Mesto Skalica – kedysi slobodné kráľovské mesto,  leží v blízkosti rieky Moravy,   ktorá je splavná. Baťov kanál - turistickú vodnú cestu po rieke Morave - môžete využívať na rekreáciu a plaviť sa loďou z prístavu Skalica až do Čiech  -  do prístavu v   Otrokoviciach.   Taktiež si môžete pochutnať na „Skalickom trdelníku“ a vypiť pohár vynikajúceho „Skalického rubínu".

 

 

akcie v našom obchode
kočíky pre bábiky

Nákupný košík

 x 

Prázdny košík

Kategórie tovaru

Tento web používa na poskytovanie služieb len druhy cookies, ktoré sú nutné pre funkciu nákupného procesu a ďalej anonymné cookies na analýzu návštevnosti. Na tomto webe nie sú použité cookies na marketingové účely - konverzný, remarketingové atď. Ďalšie informácie.